Cari Blog Ini

Isnin, 7 Februari 2011

kitakah adiwira?

APAKAH KITA INI SEORANG ADIWIRA?


SETIAP DR KITA ADA KELEBIHAN YANG TERSENDIRI. BETUL KE? X PERCAYA LA? BIAR BETUL? MANA ADA? WOI....TIPU LA.

-KITA SEBENARNYA SEORANG WIRA DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN KITA. NAK TAU BETUL X BETUL TENGOK HURAIAN DI BAWAH. APE, X PERCAYA JUGAK? BACA DULU KOMEN , KRITIK DAN SARAN KEMUDIAN.

WOW RUPANYA SAYA MEMANG SEORANG WIRA, HAHAHHAHAHAHHAHAHAH............

  1. SELEPAS TIDUR SAYA BANGUN LA DARI TIDUR( APA PUNYA AYAT LA). SAYA KE TANDAS UNTUK MANDI. TIBA-TIBA .........ADA PAIP DI SINKI X DITUTUP, SAYA PON DLM KEADAAN MASIH MAMAI SERTA BERKAIN PELIKAT DAN BERUS GIGI DI SEBELAH TANGAN KANAN SEBERAPA SEGERA MENUTUP PAIP TERSEBUT. AKHIRNYA SAYA MERASAKAN SAYA SEORANG WIRA KERANA SEKIRANYA AIR TERSEBUT MELIMPAH PASTINYA SEMUT-SEMUT AKAN KELEMASAN. JADI PAGI INI SAYA TELAH MENYELAMATKAN BEBERAPA EKOR SEMUT DARI PADA MENJADI KORBAN LEMAS DI SINKI ASRAMA SAYA.
    -KOMEN IKHLAS DARIPADA AFIQ SD (SD=SECURITY DORM)
  2. SELEPAS BEBERAPA KETIKA BERJALAN, NAZATUL HASNAH A.K.A MAKCIK TELAH TERKEJUT MELIHAT SUATU PERKARA YANG SEMEMANGNYA SUDAH MENJADI DARAH DAGING BELIAU. PERKARA TERSEBUT IALAH...........IELA KECIL MASIH BELUM MENYIAPKAN ASSIGMENT KAJI DAYA MESIN BELIAU. LANTARAN DARIPADA PERISTIWA TERSEBUT, A.K.A MAK CIK@ UNTIE SEGERA BERTUKAR SEPERTI MANA SUPERMAN, POWER RANGERS, ULTRAMAN SERTA GABAN BERTUKAR (SORI SUPERMAN TUKAR X SESUAI SEBAB A.K.A MAKCIK PEREMPUAN). DIA BERTUKAR DGN BERPUSING MENGIKUT ARAH LAWAN JAM SEBANYAK 3\5 KALI SEBELUM MENYELUARKAN SENJATA BELIAU DARI BEG SANDANG MANIK SERAWAK BELIAU LANTAS MENGELUARKAN BEBERAPA HELAI TRANSKRIP( MUNGKIN TRANSKIRP ZAMAN PALEOLITIK) LALU MENYURUH SAHABAT JUGA SETERUNYA IAITU IELA MENYALIN TRANSKRIP TERSEBUT. SEBELUM ITU A.K.A MAKCIK MENGINGATKAN SUPAYA IELA SUPAYA SECEPAT MUNGKIN MENYIAPKAN ASSIGMENT TERSEBUT SEMENTARA AYAHDA EN. ZAINOL COMING TO CLASS, TETAPI IELA MENYATAKAN MASA TAMBAHAN DIBERIKAN SEMASA AYAHDA SEDANG MENGIRA KEHADIRAN ANTARA 5 KE 15 MINIT. HARI ITU A.K.A MAKCIK BERJAYA MENYELAMATKAN IELA KECIK DARIPADA KECELAKAAN YG TIDAK TAHU HUJUNG PANGKAL.- DILAPORKAN OLEH SEORANG WARGA BELANDA IAITU MR. JOHN NIZAM .
  3. KEJOHANAN LIGA FUTSAL ANTARA LORONG TAMAN 2010. PERTANDINGAN SENGIT INI BAGI MEREBUT SEPASANG HAMSTER PEMBERIAN LILIES KPD PONTIANAK PRINCE. DIPERLAWANAN AKHIR PASUKAN LORONG TASKI YG DIKETUAI HAFIZ HAMZAH( YG SPEK MATA PECAH TU) MENENTANG GENG LORONG PIRAMID GIZA ( SEMPENA DAGU LONJONG KACANG) YANG DIKETUAI OLEH ZUBEK ( PEMENANG PAKAIAN PATRIOTIK KATEGORI 50KG). KETIKA MASA PERLAWANAN HAMPIR TAMAT PASUKAN LORONG TASKI TELAH MENGELUARKAN PENJARING GOL MEREKA IAITU IJAT KRN INGIN MEMASUKKAN LAGENDA PERTANDINGAN BALING BOLA LISUT SAMBIL MELOMPAT BINTANG IAITU PAN NAL DO( BUKAN PANADOL), SEMENTARA PASUKAN LORONG PIRAMID GIZA MEMASUKKAN IRWAN KAH BAGI MENGGANTIKAN MAT X YANG HILANG TUMPUAN SELEPAS MENERIMA MESEJ PUTUS CINTA YANG KE-3 SEPANJANG HAYATNYA. IRWANKAH LANTAS MENJARINGKAN GOL PENYAMAAN SETELAH PAN NA DO MENGELIRUKAN PENJAGA GOLNYA IAITU ALONG DIN(MERUJUK NAMA FB BELIAU). IRWAN MELAKUKAN TENDANGAN GUNTING MENJADIKAN PERLAWANAN SETARA 1-1 SEBELUM ABG KAMARUL MENIUPKAN WISEL PENAMAT BAGI PIHAK PENGADIL KERANA PENGADIL TERSEBUT SEDANG MEMBELI - BELAH JUADAH BERBUKA DI BAZAAR TAMAN AMAN. PERLAWANAN MENYAKSIKAN SEKALI LAGI IRWANKAH MENJARINGKAN GOLDEN GOL SELEPAS PAN NA DO TERJATUH LALU MENGHENPAP PENJAGA GOL MEREKA ALONG DIN, LALU IRWANKAH TANPA DIKAWAL TERSADUNG JARI MANIS PAN NA DO LALU TERJATUH DAN TERKENA BOLA DAN BOLA ITU TERUS MENGELAK DARIPADA DIHEMPAP IRWAN LALU MENGELAK KE DALAM GOL LORONG TASKI.-LOO DAN SHIA SERTA YUGES MELAPORKAN.

Tiada ulasan: